Specialist in additieven

Wynn’s draagt zorg voor uw auto !

De wereld evolueert snel en het is geen geheim dat hedendaagse technieken morgen reeds achterhaald kunnen zijn. Meer bepaald in de autosector staat de techniek nooit stil en zijn de behoeften voor chemische behandelingen van automotive onderdelen heel veranderlijk.

Buiten de nieuwe technologieën zijn er tal van andere factoren, zoals weersomstandigheden, files, stadsverkeer, korte afstanden, brandstofkwaliteit, die de motor en bepaalde onderdelen van de auto slecht beïnvloeden.

 

Wynn’s biedt additieven aan om problemen met olie-, brandstofsystemen, versnellingsbakken en koelsystemen te voorkomen en op te lossen. Wynn’s biedt ook een aircobehandeling aan die slechte geuren bestrijdt.

 

Consumentengamma

Het Wynn’s Consumentengamma is een complete gamma producten van hoge kwaliteit voor consumenten om de drie essentiële systemen van de wagen te beschermen en te verbeteren: brandstof, olie en koelvloeistof.

 

Professioneel gamma

De Wynn’s producten lossen de voornaamste huidige voertuigproblemen voor de werkplaats op door middel van een uitgebreid gamma behandelingen en toestellen. Om aan de behoeften van de markt te beantwoorden heeft Wynn’s verschillende services voor zijn professionele klanten ter beschikking, t.t.z. het koppelen van een werkplaats service aan een chemische oplossing.

 

Fleet gamma

Gebaseerd op onze grote ervaring werden uitstekende fleet producten ontwikkeld. Onze technisch geavanceerde producten overschrijden de specificaties van de fabrikanten om meer bescherming aan de wagens te geven. Wynn’s gebruiken voor uw wagenpark … is uw investering beschermen.