Wynn’s racing

Follow the wynning team

Voor het 80-jarig jubileum is Wynn’s terug op het circuit! Volg ons op www.wynnsracing.com

80 jaar Wynn’s

Wij vieren ons jubileum

Gedurende 80 jaar ontwikkelt Wynn’s additieven om de vervuiling van het brandstofsysteem tegen te gaan en voertuigproblemen op te lossen.  Wynn’s werd in 1939 door Chestien Wynn, een voormalig advocaat gepassioneerd door scheikunde, in de VS opgericht. De eerste productformules ontwikkelde Chestien Wynn in zijn garage. Acht jaar later richtte hij samen met zijn zoon Carl. E. Wynn de Wynn Oil Company op.  Wynn’s kan terugblikken op 80 jaar sterke en doeltreffende producten, heel veel ervaring en uitstekende product know-how. “Specialist in Additives” – we doen onze slogan alle eer aan.

Past in elke tank

Ook in vulkanalen zonder dop

Grootte is wel degelijk van belang! Door de lengte en verschillende breedtes van de flessenhals voor benzine- en dieselproducten, past onze additievenfles ook perfect in vulkanalen zonder dop.

Hoe schoon is de lucht die u inademt?

Verwijder bacteriën en reinig uw airco met Wynn's Aircomatic III

Wynn’s Aircomatic® III verwijdert gevaarlijke bacteriën, die zich in het aircosysteem van uw voertuig verspreiden en reinigt de lucht, die u inademt. Vraag in uw garage naar een Wynn’s aircobehandeling.

 

Bezoek ons op de Autotechnica

Brussels Expo - Hall 7 - Stand D01

Wij nodigen U hartelijk uit op onze stand tijdens de Autotechnica 2018 – Wynn’s, Hall 7, Stand D01. De beurs vindt plaats in Brussels Expo van 25 t.e.m. 28 maart 2018.

Registreer direct online voor gratis toegangstickets (code AT905): http://shop.zetes.be/stepfactory.Aspx?AGNT=3966&CODE=AT905

Op onze stand presenteren we dit jaar onze nieuwste innovatie: de MultiSERVE! Het geheime wapen van elke garage om het complete brandstofsysteem te reinigen. De 4-in-1 machine reinigt het injectiesysteem, de luchtinlaat, de turbo en de roetfilter. Kom dus tussen 25 en 28 maart langs op onze stand voor een live demo van de MultiSERVE. Er wacht ook een leuk cadeautje voor U!

MultiSERVE

NIEUW: 4 in 1 machine

De MultiSERVE is een machine die 4 behandelingen kan doorvoeren. De MultiSERVE reinigt zo het complete brandstofsysteem: injectie, luchtinlaat, turbo, roetfilter. De behandelingen verminderen schadelijke emissies, voorkomen een te hoog brandstofverbruik door vervuiling en herstellen de oorspronkelijke prestatie van het voertuig. De MultiSERVE is het geheime wapen van elke garage om het brandstofsysteem te reinigen!

Diesel Turbo Cleaner

Reinigt geblokkeerde turboladers

Wynn’s Diesel Turbo Cleaner werd ontwikkeld om de turbolader te reinigen en beschermen. Bij gebruik van Wynn’s Diesel Turbo Cleaner zal het rendement van de turbo verbeteren en op normaal niveau gehouden worden. Daar turboladers de neiging hebben om snel defect te raken, is het belangrijk om een extra reiniging op regelmatige basis te doen. Wij bevelen ten zeerste aan om Wynn’s Diesel Turbo Cleaner te gebruiken om geblokkeerde turboladers en ernstige motorschade te vermijden.

Snel & gemakkelijk!

  • Enkel in de brandstoftank gieten
  • Geen extra werk of gereedschap nodig

Wynn’s service machines

Wynn’s heeft een volledig assortiment van professionele service machines voor onderhoud van voertuigen.

Wynn’s FuelServe

Wynn’s FuelServe is een machine voor een grondige reiniging van het brandstofsysteem, zonder ontmanteling, gebruik makend van Wynn’s Injection System Purge (ISP) voor benzinewagens en Wynn’s Diesel System Purge (DSP) voor dieselwagens. Een behandeling met Wynn’s FuelServe:

  • Reinigt het volledige brandstofsysteem (injectoren, verbrandingskamer, etc.)
  • Herstelt motorvermogen
  • Verbetert comfort tijdens het rijden

Wynn’s TranSERVE

Wynn’s TranSERVE is een machine om het oliesysteem van de automatische versnellingsbak te reinigen zodat de optimale werking herstelt wordt. Men kan tot 90% van de oude olie vervangen van de olie in automatische versnellingsbakken.

Door olieveroudering, interne vervuiling en slijtage, volgende problemen kunnen voorkomen in automatische versnellingsbakken:

  • Schakelproblemen
  • Wisselend RPM
  • Niet de juiste versnelling aanhouden

Wynn’s TranSERVE in combinatie met Wynn’s Automatic Transmission Flush, reinigt het oliesysteem van automatische versnellingsbakken. Het verwijdert afzettingen op een veilige manier en bereid de versnellingsbak voor op nieuwe olie. Het is aanbevolen om Wynn’s Automatic Transmission Flush te gebruiken wanneer men de olie van de automatische versnellingsbak vervangt of wanneer men bovenstaande problemen ervaart.

Gebruik Wynn’s Automatic Transmission Treatment met Wynn’s TranSERVE om de nieuwe olie en onderdelen van de automatische versnellingsbak te beschermen. Het is ontwikkeld om lekken te stoppen en te voorkomen en om schakelen makkelijker te maken.

Wynn’s Aircomatic III

Wynn’s Aircomatic III is een machine met een dubbele actie, dat alleen kan gebruikt worden in combinatie met de volgende producten: Wynn’s Airco-Clean and Wynn’s Air Purifier.

Wynn’s Airco-Clean elimineert de groei van micro-organismen. Het verwijdert afzettingen, stof en andere vervuilingen in de airco verdamper. Wynn’s Airco-Clean is verneveld door een ultrasone cel in een fijne mist van < 5 micron. Door de fijne nevel is ontmanteling van de pollenfilter niet nodig tijdens de behandeling met Airco-Clean. Dit resulteert in een grondige reiniging van de verdamper en ventilatiekanalen.

Wynn’s Air Purifier is een behandeling dat een frisse geur in het interieur herstelt. In combinatie met de ozonbehandeling van de Aircomatic III zal slechte geuren zoals sigarettenrook, geuren van dieren en eten en andere geuren die moeilijk te verwijderen zijn. Wynn’s Air Purifier met de ozonbehandeling neutraliseert slechte geuren door een chemische reactie van de moleculen, in plaats van ze te verbergen.

Cleaning Serve

Wynn’s Cleaning Serve is een machie om brandstoftanks te reinigen. Door een pijp in te brengen kunnen ze de brandstof filteren doorheen de drie filters van de Wynn’s Cleaning Serve voor een optimaal resultaat. De propere brandstof gaat terug in de tank. Afzettingen blijven in de filters van de Wynn’s Cleaning Serve.

  • Verwijdert water
  • Verwijder slib, afzettingen en neerslag veroorzaakt door micro-organismen.