GLASS CLEANER

Wynn’s GLASS CLEANER is een innovatieve formulatie om alle soorten glas te reinigen.

SCRATCH REMOVER

Wynn’s SCRATCH REMOVER is de professionele manier om wervelingen en lichte krassen, slijtage en verkleuring te verwijderen. Veilig voor alle lakken.

TYRE SHINE

Wynn’s TYRE SHINE is speciaal geformuleerd om banden en rubber te beschermen tegen veroudering en zonnestralen. De speciale formulering geeft het rubber langer een soepel uiterlijk en voorkomt scheuren in de band. Vernieuwt de kleur en laat een langdurig wet-look effect achter.

DASH & DISPLAY CLEANER

Wynn’s DASH & DISPLAY CLEANER is speciaal geformuleerd voor het gebruik in moderne voertuigen met TOUCHSCREENS. De SILICONEVRIJE, MATTE en TOUCHSCREENVEILIGE formule reinigt, onderhoudt en beschermt dasboards, touchscreens en binnenbekleding.

UNIVERSAL DEGREASER

Wynn’s UNIVERSAL DEGREASER is een hoogwaardige formulatie voor het verwijderen van olie, vet, teer en was op motorkettingen, motoren, componenten, machines, carrosserieen, banden, voeringen, gereedschap, enz.

CARPET & UPHOLSTERY CLEANER

Een nieuwe methode voor het reinigen van tapijten & stoffering. Het product werd speciaal geformuleerd om het interieur van het voertuig te reinigen en tegelijkertijd slechte geuren te verwijderen.

DASH CLEAN & PROTECT

Wynn’s DASH CLEAN & PROTECT is een nieuwe manier om je dashboard te reinigen en te vernieuwen. Het product is speciaal geformuleerd voor gebruik op moderne voertuigen. Het product reinigt, herstelt en beschermt dashboards, touchscreens en binnenbekleding. Effectief op plastic, leder, vinyl, rubber en hout.

TYRE FIX

Wynn’s TYRE FIX is een tijdelijk reparatieproduct ontwikkeld om de wagen naar huis/ garage te brengen voor herstelling.

Wheel Cleaner

Wynn’s WHEEL CLEANER is een innovatieve formulatie voor hert reinigen van alle soorten metalen wielen. De exclusieve druppelvrije en kleurveranderende effecten, verzekeren een complete verwijdering van eventueel opgehoopt vuil op wieloppervlakken.

Eigenschappen

Consument

Nieuw: Wynn’s Car Car Range (Wynn’s Onderhoudsproducten)

Car Care