Wynn’s service machines

Wynn’s heeft een volledig assortiment van professionele service machines voor onderhoud van voertuigen.

Wynn’s FuelServe

Wynn’s FuelServe is een machine voor een grondige reiniging van het brandstofsysteem, zonder ontmanteling, gebruik makend van Wynn’s Injection System Purge (ISP) voor benzinewagens en Wynn’s Diesel System Purge (DSP) voor dieselwagens. Een behandeling met Wynn’s FuelServe:

  • Reinigt het volledige brandstofsysteem (injectoren, verbrandingskamer, etc.)
  • Herstelt motorvermogen
  • Verbetert comfort tijdens het rijden

Wynn’s TranSERVE

Wynn’s TranSERVE is een machine om het oliesysteem van de automatische versnellingsbak te reinigen zodat de optimale werking herstelt wordt. Men kan tot 90% van de oude olie vervangen van de olie in automatische versnellingsbakken.

Door olieveroudering, interne vervuiling en slijtage, volgende problemen kunnen voorkomen in automatische versnellingsbakken:

  • Schakelproblemen
  • Wisselend RPM
  • Niet de juiste versnelling aanhouden

Wynn’s TranSERVE in combinatie met Wynn’s Automatic Transmission Flush, reinigt het oliesysteem van automatische versnellingsbakken. Het verwijdert afzettingen op een veilige manier en bereid de versnellingsbak voor op nieuwe olie. Het is aanbevolen om Wynn’s Automatic Transmission Flush te gebruiken wanneer men de olie van de automatische versnellingsbak vervangt of wanneer men bovenstaande problemen ervaart.

Gebruik Wynn’s Automatic Transmission Treatment met Wynn’s TranSERVE om de nieuwe olie en onderdelen van de automatische versnellingsbak te beschermen. Het is ontwikkeld om lekken te stoppen en te voorkomen en om schakelen makkelijker te maken.

Wynn’s Aircomatic III

Wynn’s Aircomatic III is een machine met een dubbele actie, dat alleen kan gebruikt worden in combinatie met de volgende producten: Wynn’s Airco-Clean and Wynn’s Air Purifier.

Wynn’s Airco-Clean elimineert de groei van micro-organismen. Het verwijdert afzettingen, stof en andere vervuilingen in de airco verdamper. Wynn’s Airco-Clean is verneveld door een ultrasone cel in een fijne mist van < 5 micron. Door de fijne nevel is ontmanteling van de pollenfilter niet nodig tijdens de behandeling met Airco-Clean. Dit resulteert in een grondige reiniging van de verdamper en ventilatiekanalen.

Wynn’s Air Purifier is een behandeling dat een frisse geur in het interieur herstelt. In combinatie met de ozonbehandeling van de Aircomatic III zal slechte geuren zoals sigarettenrook, geuren van dieren en eten en andere geuren die moeilijk te verwijderen zijn. Wynn’s Air Purifier met de ozonbehandeling neutraliseert slechte geuren door een chemische reactie van de moleculen, in plaats van ze te verbergen.

Cleaning Serve

Wynn’s Cleaning Serve is een machie om brandstoftanks te reinigen. Door een pijp in te brengen kunnen ze de brandstof filteren doorheen de drie filters van de Wynn’s Cleaning Serve voor een optimaal resultaat. De propere brandstof gaat terug in de tank. Afzettingen blijven in de filters van de Wynn’s Cleaning Serve.

  • Verwijdert water
  • Verwijder slib, afzettingen en neerslag veroorzaakt door micro-organismen.