Zuivere, frisse lucht dankzij Wynn’s

Bereid u voor op het airco seizoen!

De airco is al lang niet meer de luxe van vroeger, maar maakt tegenwoordig deel uit van de standaarduitrusting bij de aankoop van een wagen. En terecht, want eerlijk gezegd wat is er nu aangenamer dan een frisse, koele bries in de auto bij warme temperaturen? Doch, de aircofunctie kan ernstig verstoord worden en dan wordt het minder aangenaam om met de auto te rijden.

Allerhande bacteriën waaronder legionella, schimmels en andere micro-organismen, industriële luchtvervuiling, uitlaatgassen, nicotine en pollen nestelen zich na verloop van tijd in de airco. Bij het gebruik van de wagen, worden deze verontreinigingen door het airconditioning systeem in het voertuig geblazen en ingeademd door de passagiers. Een rechtstreeks gevolg van de verontreinigde airco zijn klachten over irritatie aan de ogen en de luchtwegen, bacteriële infecties, allergische reacties, slechte geur uit de airco, …

Het bestrijden van aircoproblemen is echter eenvoudig met de Wynn’s Airco-Clean® behandeling. De perfecte én doeltreffende oplossing dankzij de ultrasone of zeer fijne verneveling (< 5 micron) van de Wynn’s Airco-Clean® vloeistof (zelfs door de pollenfilter) met de Wynn’s Aircomatic®III machine. Daardoor verkrijgt men een zeer hoge werkingsgraad, 100% penetratie in het verdamperelement én een volledige doding van de bacteriën.

Het Wynn’s Aircomatic® programma, bestaande uit de Wynn’s Airco-Clean® en Wynn’s Air Purifier behandeling in combinatie met de Aircomatic®III machine, garandeert de allerbeste reiniging met een langdurige werking! Ideaal voor de garages die hun service aanbod willen uitbreiden en zich wensen te profileren als gespecialiseerde werkplaats.